Tjänster

Nå fram omedelbart!

Kommunikation handlar om att förmedla ett  budskap som är lätt att förstå på en gång. Ju tydligare du är desto mer trovärdig är du. Nextsigns mål är att du så enkelt och snabbt som möjligt ska nå ut till dina kunder med exakt det budskap du vill förmedla vare sig det handlar om en grafisk profil, en produkt, en skylt, en annonstext eller något annat.
Hur du kommunicerar med omgivningen berättar mycket om dig och ditt företag. Det är utifrån dessa signaler dina kunder gör sin bedömning och därefter sitt val. Det första intrycket är ofta helt avgörande. Det är också därför det är så viktigt att signalerna blir de rätta och att de är tydliga.

Kommunikationen startar redan vid anblicken av ditt företags logotyp, exempelvis via en annons, liksom hur den är utformad och hur du presenterar din produkt eller tjänst. Lyckas du vinna kundens förtroende fortsätter kommunikationen därefter kanske med skylten vid din entré, upplevelsen innanför dina väggar och upphör först efter leveransen av produkten eller tjänsten när kunden slutligen bedömt dess kvalité eller företagets service. Varje steg är lika viktigt! Ingen kedja är som bekant starkare än sin svagaste länk.

Oavsett var Du befinner dig i kommunikationsledet kan vi kliva in och hjälpa dig med det du önskar. Våra grafiska formgivare har lång erfarenhet av företagsprofilering, både vad gäller den estetiska och den textmässiga utformningen. Har du kommit långt med din företagsprofilering men behöver hjälp med projektledning vid olika uppdrag erbjuder vi även detta.

Vad kan vi göra för dig?​​​​​​​

Prata med
Tommy för rådgivning företagsprofilering, små som stora projekt
​​​​​​​Hasse för industriell konstruktion och layout
Cilla för logotype, bildekor, skylt och övrig dekor